FAQ

Zakelijke verzekeringen zijn niet altijd eenvoudig. Daarom vindt u hier een overzicht van de meest gestelde vragen aan NOWM.

faq-0900-bellen-vragen

Wat is de invloed van mijn rechtsvorm op de zakelijke verzekeringen?
Elke rechtsvorm heeft andere eigenschappen en brengt ook andere risico’s met zich mee. Op het moment dat u als ondernemer ook privĂ© aansprakelijk bent is het zinvol om een verzekering af te sluiten die u persoonlijke risico’s indekt. Bent u niet privĂ© aansprakelijk heeft een dergelijke verzekering geen zin, u bent dan als het ware dubbel verzekerd. Ga dus voordat u een verzekering afsluit na welke risico’s al gedekt zijn door uw rechtsvorm.

Wie kan mij helpen met het kiezen van een juiste verzekering?
Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een goede verzekering en u niet alle informatie op nowm.nl kan vinden kunt u het best contact opnemen met een adviseur of tussenpersoon. Deze mensen hebben verstand van verzekeren en kunnen u hiermee helpen.

Mijn bedrijf groeit (of krimpt) is dit van invloed op mijn verzekering?
De omvang van uw bedrijf is relevant voor uw verzekering. Veel verzekeringen houden rekening met bijvoorbeeld het aantal personeelsleden. Het is belangrijk dat bij groei van uw bedrijf ook uw nieuwe collega’s verzekerd zijn. En bij krimp is het belangrijk dat er niet meer personen verzekerd zijn dan dat u in dienst heeft.

Wat kan ik doen als de informatie op nowm.nl mijn vragen niet beantwoord?
Als u vragen aan NOWM heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team helpt u graag verder en beantwoord al uw vragen over zakelijk verzekeren.

Wat kan ik doen met een tip, op of aanmerking voor nowm.nl?
Wij willen graag weten wat u van onze site vindt. Heeft u een tip, op of aanmerking schroom dan niet om het ons te laten weten. Wij werken graag samen met u om onze site constant te blijven verbeteren. Voor meer opmerkingen en vragen, gebruik het contact formulier.